JumboRun 2019, 24-26.5.2019
Uusikaupunki

Ajelutus tapahtuu lauantaipäivänä 25.5.

Yöpymispaikka: Kalannin Hallun koulu, Maxinpolku 15, Uusikaupunki

Käytössä myös kota, sauna, 2 luokkahuonetta ja iso keittiö sekä retkisänkyjä, joissa patjat ja tyynyt (mukaan omat lakanat ja peitot/makuupussit). Ajeluttajille perheineen tarjolla pe: iltapala, la: aamiainen, lounas, iltapäiväkahvi ja iltapala ja su: aamiainen

lauantai
klo 10 alkaa ajelutus Merililjakodilta, Merimiehenkatu 4
klo 12 ruokailu, Salmen Kartano, Lokalahdentie 186
ruokailun jälkeen ajelutus jatkuu Salmen Kartanolta
klo 15 kahvitauko

Salmen kartanolla on muutakin ohjelmaa:
"Omaiset kutsuttu mukaan, esiintyjänä mm. imitaattori ja tiskijukka sekä pihatanssit. Hevostalli on melkein samassa pihapiirissä.

Majoituksen nettisivut

Tervetuloa kaikki mukaan!
Lisätietoja: puheenjohtaja Tiia Riihiluoma, sivuvaunuyhdistys@hotmail.com

JUMBO RUN -esite

JUMBO RUN 2019 -juliste

Mikä JUMBO on?

Jumbo Run on perhekokoontuminen, joka järjestetään yhteistyössä sivuvaunu- motoristien ja paikallisten kehitysvammais-yhdistysten kanssa. Kokoontuminen pidetään sovittuna viikonloppuna jonkun vammaiskodin läheisyydessä, koti tarjoaa vapaan majoituksen ja ruuan, jonka vastalahjaksi sivuvaunumotoristit ajeluttavat kehitysvammaisia lähiympäristössä, tutustutaan paikallisiin nähtävyyksiin jne. Ajomatkan pituus vaihtelee 50:stä 100 kilometriin.